Trendy trening i 2019

Trendy trening høres ut som et nytt konsept, men faktum er at trening og interesser stadig er i forandring. Trening skal være godt for både kropp og sjel, men mange ønsker å få noe mer ut av den. Sosiale medier, blogging og trening til alle døgnets tider er noe man ser mer og mer av. Treningen som man gjorde for 5 år siden, er ikke nødvendigvis populær i dag.

Bortsett fra dette, hva er det egentlig som trender i 2019 når det gjelder trening? Det skal vi prøve å gi et svar på her.

Fokus på trening som virker

Flere og flere opplever at trening ikke virker slik de hadde tenkt. Ofte knyttet til vektreduksjon oppdager flere at det skal mye mer til for å få det til. Derfor ser vi at for eksempel styrketrening fortsatt er en vinner. Styrketrening har generelt vært knyttet til treningsstudioet, men i dag ser mange andre løsninger. Crossfit er en kombinasjonsidrett hvor man setter fokus på rå styrke og utholdenhet. Vi kan koble inn både intervalltrening og repetisjon inn i crossfit-treningen.

Med crossfit får man markerte muskler på en slank kropp. Andre digger å løfte kettlebells, og driver med andre former for vektløfting. Dette er svært trendy for tiden.

Ha det gøy på trening

Det synes at flere og flere setter seg store treningsmål. Og nå snakker vi om de lange løpene og vanvittige prøvelsene. Det kan være å gå landet på langs, gjennomføre et maraton eller et langt hundesledeløp. Slik trening krever planlegging og forberedelser i mange måneder. Men det viser seg at flere og flere samler seg i grupper for å motivere hverandre og øke gleden ved treningen. Mange steder ser man hundrevis av joggere som løper sammen, og der en leder styrer det hele.

På den måten vil man både ha det gøy og få en enklere og mer effektiv måte å nå målene sine på.

Opplevelser for livet

Slike lange prøvelser skal enten skje sammen med tusenvis av likesinnede, eller mutters alene. Gjerne sammen med en følgesvenn som en hund, og et kamera. Droner har blitt mer populært som formidlingsverktøy. Dermed kan man legge ut eventyrene på sosiale medier og bli kjent. Slike opplevelser for livet er med på å realisere drømmer og mål.